26 Mayıs 2013 Pazar

Yeni Not Defterlerim / My New Note Books

     Merhaba Dünyaaaa!
    Bugün tanıtacağım proje değiştirip kişiselleştirmeyi çok sevdiğim iki yeni not defteri. Bu defterleri şimdilik hazır alıyorum; ama hazır defterler tam olarak zevkime uygun olmadığı için şimdilerde cilt yapımını öğreniyorum ki kendi defterlerimi üretmeye geçebileyim!  Aşağıda göreceğiniz defterler kendilerine hediye olarak hazırlanan kişilerin baş harflerini de içeriyor. Sözü uzatmadan sıra resimlerde:

Hello World!
Todays project is about note books that recently altered and personalized, i really enjoy that. For now I'm buying the note books from a local store but in near future I'm hoping to build my own note books; so I'm learning different ways of book binding. The ones you are about to see contain the initals of two speacial people who received them as gifts. Without further ado, here are the photos:



Gördüğünüz gibi sağ alt köşede şefaf mühürlerle "v" ve "n" harflerini bastım.

As you see I used clear stamps for the initals "v" and "n".


     Burada henüz hiçbir işlem görmemiş olan asıl defterlerden birini de görüyorsunuz. Bu zavallım da değişime uğrayacağı günü bekleyen çirkin ördek yavrusu gibi öylece bekliyor.

Here is the original note book, ready to be altered.

     Aşağıdaki resimde defter sayfalarının sarı, mavi, pembe ve yeşil olduğunu göstermeye çalışıyorum; ama pek belli olmuyor. O nedenle bir de yazarak belirtmek istiyorum :)

In the picture below I was trying to show you that the note books contain pages in 4 different colors as yellow, blue, pink and green. Unfortunately the picture does't do right to the lovely color, so I decided to mention them here :)


     Son olarak da sayfanın kenarındaki gülün geçenlerde Kadıköy'den aldığım şahane bir kurdeleden bir parça olduğunu söylemek isterim.

Last but not least I want to mention the rose in the bottom left side of the page. It's part of a ribbon I bought recently in Kadıköy.


Herkese neşeli günler dilerim! Şimdilik hoşça kalın!

Wish you all a joyful day and bye for now!

4 yorum:

  1. merhabalarr
    sevgilerimi yolluyorum bahcemden:)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar :) Benden de size kucak dolusu sevgiler!!

    YanıtlaSil
  3. selamlar yaratıcı hoş paylaşımlar :)
    bende beklerim

    http://porsukcilli.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hemen geldim ziyaretinize... Ellerinize sağlık, yararlı bilgilerle dolu, neşeli bir blog hazırlamışsınız.

      Sil